FADDERPROGRAMMET - 

ÅSNOR

HJÄLP TILL PÅ DISTANSBLI FADDER TILL EN ÅSNA


I södra Rumänien, på landsbygden, lever människor och djur under svåra förhållanden. Jordbruket bedrivs med gamla metoder. Åsnor och hästar används i jordbruket och som transportdjur. Många lever under avskyvärda förhållanden och vissa arbetas till döds. Andra kan då de inte orkat dra / bära sina tunga bördor slås ihjäl eller misshandlas svårt av en uppretad ägare. De flesta svälter. Våra fadderåsnor har samtliga haft det svårt – men har fått livets gåva åter tack vare SaveTheDogs. Dessa åsnor kommer aldrig att överges. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de ges en underbar åsne-tillvaro.


Våra fem skyddslingar delar en paddock med ett fåtal andra åsnor. De är en väl ”inarbetad” grupp som trivs tillsammans och finner trygghet i varandras närvaro. Inhägnaden städas dagligen för att alltid vara ren och parasitfri. Hovarna verkas var 8e vecka och tänder kontrolleras årligen. En veterinärcheck görs månadsvis. Personalen ägnar mycket tid till att få dem att känna att människor nu vill dem väl och är snälla.

Programmet bygger på principen att insamlade medel stödjer hela hjälpprogrammet, inte bara enskilda individer.


Ditt bidrag leder till att dessa djur har en säker framtid!

Hur blir jag fadder?

Åsnorna presenteras ovan, du kan läsa mer om varje enskild åsna genom att klicka på respektive namn.

När du väljer att bli fadder kan du ange vilken åsna du vill bli fadder till eller så tilldelas du en. Minibeloppet är per månad 100 kr. Välj gärna ett längre betalningsintervall, t ex:

  • Var tredje månad ( min 300 kr )
  • Halvår ( min 600 kr )
  • Helår ( min 1200 kr )


Varje åsna kan ha åtta faddrar men du kan vara fadder till så många åsnor du vill. Vi uppdaterar dig gällande åsnans liv och hälsa två gånger / år.

För information eller vid frågor kan du kontakta fadder@hundhjälpen.se och för att bli fadder kan du fylla i formuläret.


Du kan givetvis även skänka en engångssumma till dessa åsnor men du blir då inte ”fadder” – en sådan betalning märker du ”Fadderåsnorna”.

Du som är fadder gör en storartad insats. Tack vare dig garanteras omsorg och vård till de djur som troligtvis aldrig kommer att få lämna hägnet. De får, just tack vare dig, en trygg tillvaro i en kärleksfull miljö. 


Om du som fadder väljer att ansluta dig till autogiro gör du det enkelt via länkarna nedan. Din skänkta summa kommer att börja dras den 28e månaden efter anmälan eller vid önskad månad. Du kan välja betalningsintervall månad / kvartal / halvår / helår. För avvikelser och frågor skicka mail till ekonomi@hundhjalpen.se

.

Alt 1: Klicka HÄR så länkas du till bankgirocentralen / medgivandeblankett för autogiro att godkänna med Bank-ID.

Alt 2: Klicka HÄR om du hellre vill skriva ut blanketten och posta till oss. Blanketten skickas till adressen finns i PDF-blanketten (betalningsmottagare).