FADDERPROGRAMMET - 

KATTER

HJÄLP TILL PÅ DISTANSBLI FADDER TILL EN KATT


Det är tyvärr inte alla katter förunnat att kunna se fram emot resan till ett eget hem. Det är inte bara hundar som far illa i Rumänien. Katter har också en mycket svår situation där många föds på gatan, ett liv kantat av svält och faror. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare. Det finns inte mycket hjälp att få för dessa stackars katter – men SaveTheDogs ställer upp för de svårast drabbade. Bland de omhändertagna katterna finns de som av olika skäl inte kan beredas plats i ett adoptionsprogram. Det kan finnas medicinska skäl eller så är katterna för rädda för att kunna socialiseras och hanteras. I katthuset i Cernavoda känner de sig trygga och har sina kamrater. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, kärleksfull omvårdnad och vid behov veterinärvård.


Programmet bygger på principen att insamlade medel stödjer hela hjälpprogrammet, inte bara enskilda individer.


Ditt bidrag leder till att dessa djur har en säker framtid!

Hur blir jag fadder?

Katterna presenteras ovan, du kan läsa mer om varje enskild katt genom att klicka på respektive namn.

När du väljer att bli fadder kan du ange vilken katt du vill bli fadder till eller så tilldelas du en. Minibeloppet är per månad 100 kr. Välj gärna ett längre betalningsintervall, t ex:

  • Var tredje månad ( min 300 kr )
  • Halvår ( min 600 kr )
  • Helår ( min 1200 kr )


Varje katt kan ha åtta faddrar men du kan vara fadder till så många katter du vill. Vi uppdaterar dig gällande kattens liv och hälsa två gånger / år.

För information eller vid frågor kan du kontakta fadder@hundhjälpen.se och för att bli fadder kan du fylla i formuläret.


Du kan givetvis även skänka en engångssumma till dessa hästar men du blir då inte ”fadder” – en sådan betalning märker du ”Fadderkatterna”.

Du som är fadder gör en storartad insats. Tack vare dig garanteras omsorg och vård till de djur som troligtvis aldrig kommer att få lämna hägnet. De får, just tack vare dig, en trygg tillvaro i en kärleksfull miljö. 


Om du som fadder väljer att ansluta dig till autogiro gör du det enkelt via länkarna nedan. Din skänkta summa kommer att börja dras den 28e månaden efter anmälan eller vid önskad månad. Du kan välja betalningsintervall månad / kvartal / halvår / helår. För avvikelser och frågor skicka mail till ekonomi@hundhjalpen.se.


Alt 1: Klicka HÄR så länkas du till bankgirocentralen / medgivandeblankett för autogiro att godkänna med Bank-ID.

Alt 2: Klicka HÄR om du hellre vill skriva ut blanketten och posta till oss. Blanketten skickas till adressen finns i PDF-blanketten (betalningsmottagare).