NANCY - HUNDHJÄLPEN


Född: 2022, dec

Kön: Tik

Höjd: 51 cm

Vikt: 22 kg

Kastrerad: Ja

Kan bo med andra hundar: Ja

Kan bo med katter: Ja

Kan bo med barn: 13+

Särskilda behov: Särskilda behov: Måste ha en trygg hundkamrat


Överlåtelseavgift: 7000 kr

OM NANCY

Nancy är som en oslipad diamant. Bakom den blyga fasaden bultar ett kärleksfullt hjärta. I rätt hem kommer med tiden denna juvel att börja gnistra. Nancy har alltid befunnit sig lite i bakgrunden och inte kunnat börja ta för sig.

Detta har gjort henne till en försiktig tjej som är i stort behov av närhet och trygghet. I hägnet kan inte detta tillgodoses då det är en stor mängd hundar som pockar på uppmärksamhet och personalens tid är begränsad.


I ett lugnt hem kan hon få upptäcka det härliga med att vara hund – och bli bortskämd och ompysslad.

Här SKA finnas en hundkamrat som kan inspirera och stötta – en snäll hund som inte är påstridig.

Nancy bor idag med sin bror Walter som är hennes vapendragare. Nancys favoritmänniskor ska vara lugna och trygga – inga viftande armar och höga röster.

Ge henne den tid som behövs – och du får en kärleksfull kamrat. Hon kommer att stortrivas i våra marker och det är viktigt att du som ny matte /husse bor i anslutning till härliga strövområden.

Som de flesta av våra hundar har Nancy vuxit upp bakom skyddande murar och därför är nya miljöer och nya människor en utmaning där hon aldrig får pressas. Alla framsteg ska belönas rikligt.


För vår sötaste Nancy söker vi nu det kärleksfulla evighetshemmet där man trivs med att tillbringa tid ute i skog och mark tillsammans med sin hund och i övrigt för en lugn livsstil. Finns katt bör den vara hundvan och snäll. Hemmet ska vara lugnt beläget, villa eller på landet. Inga unga barn hemmavid,


Bakgrund:

Floden Donau rinner rakt igenom den lilla staden Cernavoda i Rumänien, där SaveTheDogs arbetar. Längs floden finns många oerhört vackra områden. Uppåt floden, långt från staden bodde en fiskare med sin familj.

De tog hand om ett antal hundar som sällskap och skydd. En av tikarna, Dana, fick strax efter jul 2022 fem rara, små valpar – Nancy, Mulder, Melvin, Shannon och Walter.

Fiskaren kunden inte ta hand om samtliga så han kontaktade SaveTheDogs som hämtade den lilla familjen.

Mamma Dana fick senare efter att ha kastrerats återvända till sitt fria liv hos fiskaren där hon välkomnades varmt av sin flock.


De fem valparna har vuxit upp vid Footprints of Joy och är nu redo att söka sig ut i världen och finna sina egna hem. Livet har så mycket mer att erbjuda dem alla än hägntillvaron – som är trygg och full av snälla människor – men trots allt – en tillvaro bakom stängsel.

Vi presenterar här för Hundhjälpens alla vänner vårt allra raraste gulletroll Nancy!

I Rumänien