MARLEY - HUNDHJÄLPEN


Född: 2015, okt

Kön: Hane

Senast uppdaterad: 2023-09-01

Faddrar:

Maria Hynynen
Robert Hietanen
Kerstin Axelsson
Matilda Karlsson


Mer information, kontakta: fadder@hundhjalpen.se

OM MARLEY


Marley har aldrig riktigt vågat visa framtassarna utan har alltid funnits i bakgrunden. Han har därför aldrig fått den uppmärksamhet som hade varit gynnsam för hans utveckling. I stället har tiden gått och inte mycket har hänt.

Marley är en hjärtegod pojke som har en lite försiktig inställning till livet, vilket gör att han tyvärr har väldigt svårt för närhet.


Han är en ganska lugn kille som håller sig till sina hundkamrater och verkar nöjd med det. Det leks lite emellanåt men mycket tid ägnas åt vila och reflektion. Vår förhoppning är att han någon gång i framtiden plötsligt ska upptäcka att människor kan vara ganska trevliga och kanske då få sin resa till ett eget hem. Tills den dagen kommer är han beroende av er snälla faddrar för sitt uppehälle.


Bakgrund:

Ytterligare en liten familj dömd till döden – och ännu en gång kom Mihaela Baisan som en räddande ängel.

Vid det ökända dödshägnet Biobaza i staden Mangalia vid Svarta Havet fanns i kalla december en liten hundfamilj, mamma och sex valpar. De hade några dagar kvar att leva när Mihaela besökte anläggningen. Hon tog med sig några planerade hundar direkt.


När hon återvände några dagar senare för att hämta familjen hade två av valparna dött, då ingen sett till att de ätit eller hur de mådde.

Mamma Mary med sina fyra valpar fick snabbt flytta till STAAD, där de pysslades om efter bästa förmåga.

Valparna var mycket medtagna men samtliga fyra överlevde. Mary fick relativt snabbt ett eget hem i Schweiz och även de tre systrarna har blivit adopterade. Kvar i hägnet finns nu endast Marley.

I hundhägnet