Vi på Hundhjälpen önskar er alla en härlig midsommarhelg – i sällskap med nära och kära – eller själv tillsammans med pälsvännerna. Njut av de ljusa nätterna och naturen som står i sommarskrud.

Senaste inläggen här nedan - klicka på pilarna på inläggets sidor

jossan
ozzy
raimondo
sunny
14-juni

NYHETER

MÅNADENS HUND

Grey

JOURHEM
Hundar som behöver jourhem omgående

Vi söker jourhem
Här hittar du hundar som behöver ett jourhem


Bli jourhem

NY FÖR ADOPTION

Omar

Vi är nu bokade!

HUNDAR I SVERIGE

Hej och voff!


Hundhjälpens hundar har utan undantag inte haft det lätt i sina tidigare liv. Vår uppgift är nu att lotsa dem till världens bästa hundliv - hos världens bästa hundvänner!

Varje hund i vårt adoptionsprogram är mer än bara "en hund" – de är kämpar, överlevare och superstjärnor - alla på sitt eget, unika sätt.


Så låt oss presentera våra fantastiska pälsvänner - Hundhjälpens hundar i Sverige!

manolo
ferdie
rina
ozzy
gia
jossan
sunny
raimundo
dana
zefiro
zerina
adam
benjamin
nemo

HUNDHJÄLPEN 20 ÅR


DETTA VILL VI FIRA!


Vi är stolta över att vår förening fyller 20 år!

Under två decennier har vi ägnat oss åt att hjälpa hundar att hitta kärleksfulla och trygga hem. Varje dag har varit en möjlighet att förändra liv och skapa nya berättelser om hopp och kärlek mellan människa och hund. Tack vare det outtröttliga stödet från våra fantastiska volontärer, donatorer och adoptivfamiljer har vi kunnat göra en verklig skillnad i hundars liv runt om i samhället. Vi ser fram emot att fortsätta vårt viktiga arbete och dela glädjen över att förändra hundars öden i ytterligare många år framöver.


Tack för att du är en del av vår resa och firar detta speciella tillfälle med oss!

Gör skillnad med Hundhjälpen


Oavsett om du vill bli medlem, volontär, donator eller bara hjälpa till att sprida vårt budskap, så är du välkommen att engagera dig hos oss. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad för hundar i nöd och skapa en ljusare framtid för varje fyrbent vän som behöver vår hjälp. Kontakta oss för att lära dig mer om hur du kan engagera dig hos oss och vara en del av vår räddningsresa.

BLI JOURHEM


På Hundhjälpen strävar vi efter att ge varje hund en trygg och kärleksfull framtid. Ibland stöter hundar på hinder i sina liv och behöver akut omplacering. Det är här jourhemmen spelar en avgörande roll. Genom att öppna ditt hem för en hund i nöd kan du göra en verklig skillnad och vara en del av räddningskedjan.


Läs mer om att bli jourhem

GE EN GÅVA


Gåvor gör det möjligt för oss att fortsätta vår viktiga verksamhet med att rädda och vårda hundar samt att hitta dem ett kärleksfullt förevigt-hem. Varje gåva är en handling av hopp och en investering i en ljusare framtid för utsatta djur.


Läs mer om att ge en gåva

ENGAGERA DIG


Varje hund vi räddar från en osäker framtid får en andra chans till ett kärleksfullt och tryggt hem. Som volontär hos oss får du chansen att vara en del av ett dedikerat team som arbetar för att ge hundar en andra chans till ett lyckligt liv.


Läs mer om hur du kan engagera dig

unsplash