Tap – Hundhjälpen

Född: 2017 mars
Kön: Hona
Höjd:
Längd:
Hals:
Bröst:
Vikt:
Kastrerad: Ja


Överlåtelsekostnad: 1000 kr
Övrig information:

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2017-08-02
Senast uppdaterad: 2017-08-02
Ankom Sverige:


Djur anländer till hägnet på alla möjliga underliga sätt. Tap, tillsammans med bröderna Tip och Top anlände i en kartong som ställdes utanför ingången till hägnet. Personalen som anländer tidigt på morgonen är vana med att ”presenter” anländer under natten. Frågetecknet är bara om kartongen, väskan eller säcken innehåller katter eller hundar. Denna gång när man öppnade locket tittade tre pyttesmå katter upp och blinkade i dagsljuset. De var ca månaden gamla och pep förtvivlat, säkerligen väldigt hungriga.

Med tanke på hur de anlände kanske mamman bott hos någon som inte velat ta ansvaret för kattungarna – och vid alldeles för tidig ålder separerat dem från mamman. Nu hade småttingarna i alla fall varandra och tillbringade den första månaden tätt tillsammans i en korg medan de återhämtade sig fysiskt och mentalt. De finner fortfarande stor glädje och trygghet i varandras sällskap, men har även börjat utveckla sina personligheter och särdrag.

Vi hoppas de ska slippa tillbringa lång tid i det visserligen fina katthuset – men varje katt förtjänar ett eget hem med egna människor som älskar den – och varje adopterad katt ger en annan katt i nöd möjligheten till skydd. Syskonen är nu redo för resan till fjärran land – här presenterar vi fina TAP!

Tap är en glad och vänlig flicka som gärna kommer fram en stund för att mysa. Hon tränar som bäst på att spinna och se söt ut. Hon har fullt upp på dagarna med alla roliga leksaker som ligger runtomkring i katthuset. Hon springer efter bollar och tyg-möss, jagar fjädervippor och varför inte syskonen eller någon annan av de unga katterna. Vuxna katter tycker hon ännu är lite läskiga.

Tap besöker gärna uterummet där det finns mycket roligt att klättra och klänga på. Hon blir glad när man tar sig tid med henne och vill då gärna busa till det lite. Pinnar med leksaker i änden är givna favoriter och Tap gör sitt bästa för att ta död på dem. Hon är väldigt förtjust i sina skötare, men blir av förståeliga skäl först lite osäker inför nya människor. Vi har ingen brådska utan sitter lugnt och pratar på golvet i katthuset och snart har vi Tap och syskonen kring oss, nyfiket studerandes oss från alla vinklar. Hade vi bara lite mer tid så skulle vi bli riktigt goda vänner.

Till vår vackra Tap söker vi nu ett fantastiskt hem där hon får del i kattlivets bästa; en mjuk och gosig bädd, en matskål fylld med godbitar, ett berikat liv och väldigt snälla människor. Tap kan tänka sig bo som ensam katt men flyttar väldigt gärna tillsammans med brodern Tip som är hennes bäste vän. Finns hund i hemmet ska den vara lugn och katt-vänlig.%d bloggare gillar detta: