Sponsra en hunds resa

Ingen hund ska behöva leva hela sitt liv i en liten hundgård
Vi kan tillsammans öka chansen till ett hem för de hundar som har varit lång tid i vårt program, eller för de hundar som har det svårt i hägnet. Genom att bidra till deras resa så kan vi sänka hundarnas överlåtelsekostnad med motsvarande summa.

Några enstaka hundar förblir länge i vårt adoptionsprogram utan att få chansen till ett eget hem. Deras liv rinner ut i sanden, eller rättare sagt, ut i en liten hundgård utan erfarenheter av vad ett verkligt hundliv egentligen ska innebära. Några hundar har även ett akut behov av att få lämna hägnet, då de stressas av hägnmiljön eller på andra sätt har det svårt. Med din hjälp så vill vi ge dem chansen till en biljett till Sverige, och sänker därför deras överlåtelsekostnad med det belopp som de sponsras med. Din hjälp behövs, eftersom Hundhjälpen redan sponsrar alla gamla och handikappade hundar.

  • Hund med 6500 kr i överlåtelsekostnad kan sponsras totalt med maximalt 3000 kr
  • Hund med 4400 / 3100 kr i överlåtelsekostnad kan sponsras totalt med maximalt 2400 / 1100 kr

Överskjutande sponsring, fortfarande i ditt namn, går till nästbehövande hund. Om en hund tas ur programmet, vilket dock sällan sker, så går dess sponsorpengar till nästa behövande hund. Vi kommer att vara lika noggranna avseende deras hem som vi är för alla våra andra hundar. Detta är en möjlighet att hjälpa för dig som inte själv kan ta hem en hund.

Sätt in valfritt belopp på Hundhjälpens Bankgiro 5541-9477 alt Swish 123 432 4448. Märk inbetalningen med ditt namn + Sponsra resa + godkänner GDPR (om du godkänner att ditt namn publiceras i vår gåvoredovisning). Tack för ditt stöd!

OBS! Sedan 2015-11-16 tillfaller ALL sponsring av enskilda hundar i adoptionsprogrammet, oavsett vilken, de hundar som har störst behov av att få lämna hägnet. Dessa hundar är noggrant utvalda och ses nedan. Klicka på hundarnas namn för att komma till deras egna sidor med mer information.

%d bloggare gillar detta: