Sponsra en hunds resa

Ingen hund ska behöva leva hela sitt liv i en liten hundgård
Vi kan tillsammans öka chansen till ett hem för de hundar som har varit lång tid i vårt program, eller för de hundar som har det svårt i hägnet. Genom att bidra till deras resa så kan vi sänka hundarnas överlåtelsekostnad med motsvarande summa.

Några enstaka hundar förblir länge i vårt adoptionsprogram utan att få chansen till ett eget hem. Deras liv rinner ut i sanden, eller rättare sagt, ut i en liten hundgård utan erfarenheter av vad ett verkligt hundliv egentligen ska innebära. Några hundar har även ett akut behov av att få lämna hägnet, då de stressas av hägnmiljön eller på andra sätt har det svårt. Med din hjälp så vill vi ge dem chansen till en biljett till Sverige, och sänker därför deras överlåtelsekostnad med det belopp som de sponsras med. Din hjälp behövs, eftersom Hundhjälpen redan sponsrar alla gamla och handikappade hundar.

  • Hund med 5500 kr i överlåtelsekostnad kan sponsras totalt med maximalt 2700 kr
  • Hund med 3700 / 2600 kr i överlåtelsekostnad kan sponsras totalt med maximalt 2200 / 1100 kr

Överskjutande sponsring, fortfarande i ditt namn, går till nästbehövande hund. Om en hund tas ur programmet, vilket dock sällan sker, så går dess sponsorpengar till nästa behövande hund. Vi kommer att vara lika noggranna avseende deras hem som vi är för alla våra andra hundar. Detta är en möjlighet att hjälpa för dig som inte själv kan ta hem en hund.

Sätt in 100 kr (eller valfritt belopp) på Hundhjälpens Plusgiro 355425-0Märk inbetalningen med ditt namn + Sponsor + godkänner PUL (om du godkänner att ditt namn publiceras i vår gåvoredovisning). Tack för ditt stöd!

OBS! Sedan 2015-11-16 tillfaller ALL sponsring av enskilda hundar i adoptionsprogrammet, oavsett vilken, de hundar som har störst behov av att få lämna hägnet. Dessa hundar är noggrant utvalda och ses nedan.

AUGUSTIN
Hane född 2012
Överlåtelsekostnad 3400 kr
Augustin är en rar grabb som hittades i en liten trälåda utan för hägnet en tidig septembermorgon. Den lilla valpen vad mycket svag och undernärd men klarade sig tack vare god vård. Ända sedan han var pytteliten valp har han visat sina räddare stor vördnad och tillgivenhet. Han är social och lyhörd, glad och pigg. Han har ett väl utvecklat hundspråk och rör sig smidigt mellan olika hundar – på villkor som passar dem alla. Katter är dock inga favoriter. Till vår vackre Augustin söker vi nu ett livslångt, välkomnande hem där han får bli en uppskattad familjemedlem. Augustin vill gärna bo med en trygg och snäll hundkamrat som kan agera mentor i allt det nya. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.

BEATRICE
Tik född 2012
Överlåtelsekostnad 3400 kr
Beatrice är en glad och kärvänlig flicka – en underbar blivande familjehund. Hon följer personalen som en skugga när de arbetar i närheten och knyter även lätt an till oss även om vi bara är tillfälliga besökare. Hon är vänlig och respektfull och vi upplever henne som en mycket behaglig och tillgänglig tjej. Beatrice är med sitt trevliga sätt även en populär kamrat bland de andra hundarna. Hon tar del i det lilla som erbjuds av aktivitet och låter däremellan dagen passera i lugn och ro. Det finns i hägnet även omhändertagna katter som hon fått träffa. Beatrice nosade på dem och inbjöd till lek till vilket de dock tackade nej då de tyckte hon var lite för burdus. Till vår fantastiska Beatrice sker vi nu ett livslångt, varmt välkomnande hem där hon får bli en älskad familjemedlem. Beatrice bor gärna med en trevlig hundkamrat.

%d bloggare gillar detta: