Skänk en gåva/gåvogram

Hundhjälpen har inga hyreskostnader eller löner att betala ut. Allt arbete sker ideellt. Din gåva går därför oavkortat till Rumänien och arbetet för hundarna, samt redovisas i gåvoredovisningen på hemsidan. Om du vill, så kan du öronmärka din gåva till nya hägnet i Cernavoda. Skriv då ”nya hägnet” på din inbetalning. Du kan också öronmärka din gåva till Sponsorhundarna. Skriv då ”sponsorhundar” på din  inbetalning. Det finns också gåvogram som du kan beställa.

Vad dina pengar går till:
Kastrering av tik eller mat för en hund i en månad: 8 €
Heltidslön i en månad för djurvårdare: 100 €
Heltidslön i en månad för veterinär: 200 €
Mat och veterinärvård i en månad för 130 hundar: 500 €

Betala in på Hundhjälpens plusgiro 355425-0 och skriv i meddelandefältet på din inbetalning: Ditt namn + Gåva + Godkänner PUL*
*om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen

Tack för ditt stöd!


Gåvogram/Till minne av
1. Skicka ett mail till: info@hundhjalpen.se med ditt namn och adress, samt att det gäller ett gåvogram, motiv (sommar, vinter eller till minne av) och vilken summa. Vill du att vi skickar gåvogrammet direkt till mottagaren, skriv då mottagarens namn och adress samt ditt eget namn.

2. Sätt in det önskade beloppet på Hundhjälpens plusgiro 355425-0 och skriv ditt namn + gåvogram i meddelande-fältet. När vi ser att beloppet har kommit in, så skickas gåvogrammet till dig eller till den mottagare som du har angett. Observera att det kan ta upp till två veckor från det att vi ser inbetalningen tills dess att gåvogrammet når mottagaren. 

%d bloggare gillar detta: