Siri – Hundhjälpen

Född: 2014 jul
Kön: Hona
Höjd:
Längd:
Hals:
Bröst:
Vikt:
Kastrerad: Ja


Överlåtelsekostnad: 500 kr
Övrig information: Omplaceras i första hand ihop med kompisen Selma, 1000 kr för bägge katterna. Siris rumänska namn var Izzy, omdöpt till Siri i Sverige av hennes nuvarande ägare.

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2017-07-27
Senast uppdaterad: 2017-07-27
Ankom Sverige:


Vid vägen utanför det nya hägnet i Cernavoda hittades en liten, ynklig kattunge irrandes omkring. Hägnet ligger lite utanför annan bebyggelse, så sannolikt har kattungen bara dumpats där. Izzy var väldigt rädd första tiden och tydligt ovan med människor, eller i varje fall vid snälla människor. Hon är ännu inte helt övertygad om att vi är snälla, men hon är väldigt nyfiken på oss. Med sina stora gröna ögon följer hon vad vi gör, men hon kommer inte ända fram till oss. Sätter sig någon vid henne och smeker henne spinner hon med en blick som om hon själv är förvånad över hur trevligt det är. I hägnet finns tyvärr alldeles för lite tid för personalen att ge till lite blyga själar som Izzy. Ungkatten Izzy är förtjust i sina kattkompisar och busar gärna runt med dem.

I det nya hemmet får det gärna finnas en trygg kattkompis som kan visa henne vägen, men att bo själv eller med en vänlig hund går också bra. Vi tror att Izzy kommer att bli en suverän kompis bara hon får tid och förståelse i ett kärleksfullt hem.


 
Selma till vänster, Siri till höger.


Text från Sverige
Juli 2017:

Siri (Izzy) är en tjej 3 år nu som är glad (även matglad) och nyfiken av sig. Hon kan vara reserverad i början inför något nytt, men när hon känner sig säker är det en katt som älskar kel och uppmärksamhet och vill gärna ligga på ens arm. Hon är väldigt tillgiven och vänlig. Glad i mat är hon så man får ibland passa henne så hon inte käkar upp andra kattens mat. Siri vill gärna hålla koll på en och följer med en runt i lägenheten. Går givetvis på låda. Överlåtes tillsammans med Selma då de är bästa vänner.

%d bloggare gillar detta: