Samarbete med If

ifTeckna If Djurförsäkring
Hundhjälpen samarbetar med If Skadeförsäkring. Vi har inom styrelsen If-utbildade ombud som hjälper dig med samtliga dina djurförsäkringar. Som ägare till en av Hundhjälpens hundar / katter känner du till kravet att hundarna SKA vara försäkrade – och för katterna rekommenderas detta. Vi kan nu guida dig till precis rätt försäkring till ditt djur och tillse att det är täckt från och med den dag det landar i Sverige – utan att du i princip behöver göra någonting. Vi har tillgång till den information som krävs.

Som Hundhjälpens djurägare är du givetvis mån om ditt djur och vill ge det bästa skydd. Ifs djurförsäkringar är BRA försäkringar – och som enda bolag i Sverige erbjuder man FAST SJÄLVRISK – du vet alltså precis hur mycket du kan måste betala hos veterinären när olycka eller sjukdom slår till – och inte ett öre mer. Till detta kommer ett förmånligt bonusprogram där skadefria år premieras samt rabatt på veterinärvårdsförsäkringen för kastrerade djur – vilket innebär samtliga våra. Dessutom samlingsrabatt för flera försäkringar inom bolaget. Finns i hemmet 7 eller flera djur finns en förmånlig ”flockförsäkring”.

Genom att köpa din djurförsäkring genom Hundhjälpen stöder du verksamheten bland nödställda djur i Rumänien, då provisionen för varje såld försäkring kommer att hjälpa två hundar med mat en hel månad.

Vi försäkrar givetvis ALLA dina djur – inte bara de från Hundhjälpen. Har du i dagsläget försäkring i annat bolag hjälper vi dig att flytta den till If. Även du som inte har en adopterad hund eller katt är hjärtans välkommen att köpa dina djurförsäkringar genom oss. Vi lovar snabb och vänlig service.

För att komma i kontakt med oss, fyll i vårt formulär eller maila: IFombud@hundhjalpen.se så hör vi av oss snarast.

%d bloggare gillar detta: