Penny – Hundhjälpen

Född: 2016, mars
Kön: Tik
Höjd: ca 30 cm
Längd:
Hals: 25 cm
Bröst:
Vikt: 4,8 kg
Kastrerad: Nej


Överlåtelsekostnad: 5800 kr
Övrig information: Svenskfödd omplacering. Renrasig Jack Russel terrier.

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2020-10-16
Senast uppdaterad: 2020-10-16
Ankom Sverige:


Penny är en liten Jack Russel-tjej född i Sverige. Hon har bott hos en familj där hon varit mycket älskad. Tyvärr har hon haft svårt med det faktum att det fanns barn i hemmet och att dessa barn även hade kamrater – det blev helt enkelt lite för livligt för Penny som stressade upp sig. Då hon hade svårt att komma till ro så uteblev harmonin i hemmet och Penny behövde för allas skull få ett nytt hem – där just hennes behov kommer att kunna stå i fokus och man har all den tid att satsa på henne som hon så önskar. Hon har i sitt hem bott som ensam hund och trivts bra med det, men kan säkerligen bo med en lite mindre, trygg och stabil hundkamrat. Stora hundar skrämmer henne så dem ska vi undvika. Hundvan katt troligtvis ok.

Penny finns nu hos en fodervärd som berättar så här:
Penny är en liten, högbent Jack Russel-tik. Hon är född i mars 2016, vit med svarta fläckar och med rasens härligt rufsiga uppsyn. Vill du bli vän med Penny så har du fickorna fulla med Frolic och en portion tålamod. Det tar förmodligen ett dygn innan hon bestämmer sig för att lita på dig. Penny tycker inte om att främmande människor hälsar på henne och hon tycker inte om stora hundar.
När du fått hennes förtroende är hon en jättemysig liten tjej som vill vara nära och helst sova i sängen, gärna under täcket.
Penny blir lätt stressad av spring och lek så hemmet bör vara utan mindre barn.

För vår charmiga lilla Penny söker vi nu det ideala hemmet – lugnt beläget och med lugna vuxna människor som kan ge henne vänskap och trygghet. Penny ska inte stressas med en massa krav utan få ägna sig åt att må bra. Skogspromenader och soffmys ska stå på agendan.


 


%d bloggare gillar detta: