Natasha – Hundhjälpen

Född: 2014
Kön: Tik
Höjd: 40 cm
Längd: 41 cm
Hals: 37 cm
Bröst: 59 cm
Vikt: 12,5 kg
Kastrerad: Ja


Överlåtelsekostnad: 5500 kr
Övrig information:

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2017-08-27
Senast uppdaterad: 2017-08-27
Ankom Sverige: 2017-11-04


Natasha vara ca två år gammal när hon omhändertogs. Ylenia från SaveTheDogs kontor i Milano besökte hägnet och promenerade lunchtid i stadens centrum. Hon såg då en liten, lurvig tik som jagades av större hundar. Tiken sprang för livet rakt ut i vägbanan där hon träffades av en bil och flög i en båge genom luften.

De andra hundarna flydde när Ylenia skrek åt dem. Natasha låg stilla på vägbanan och såg ut att vara död. Tack och lov var hon bara avsvimmad av smällen. Hon blödde från några sår och verkade väldigt förvirrad. Hjälp kom snart från hägnet och det blev ”ambulanstransport” till veterinären. Som tur var hade inga ben brutits, utan de enda skadorna var några småsår. Natasha var fortfarande chockad och fick vila upp i en egen vrå.

Så fort hon återhämtat sig så integrerades hon i en lämplig hundgrupp och därifrån går nu snart resan hem till den svenska familj som redan öppnat sitt hem för henne. Natasha är redo med passet i tassen och tränar just nu kortare burvistelser inför flygtransporten. Välkommen till Sverige, Natasha! Du är efterlängtad.

Natasha är en godmodig och sällskaplig tjej som gärna gör vår bekantskap. Hon viftar glatt på svansen och blir väldigt nöjd då hon får följa med på en promenad kring hägnet..Detta är ett utmärkt tillfälle till lite kvalitetstid. I inhägnaderna är det alltid många hundar som pockar på uppmärksamheten.

Natasha är duktig på att gå i koppel och det syns hon tycket är roligt att få slippa alla ”välmenande” kamrater en stund. Hon har goda relationer med samtliga hundar i sin grupp – men hon har också en självständig ådra där hon totalt kan strunta i de övriga och ägna sig åt helt egen sysselsättning. Hon kan därför i sitt nya hem antingen bo som ensam hund – eller dela med en trevlig kamrat. Med sitt ganska självständiga och vänliga sätt tror vi att Natasha även kommer att kunna bo med / bli kamrat med en katt. Hon är relativt lugn till temperamentet men kan givetvis även busa till det emellanåt.

Natasha har redan framtiden ordnad för sig, så vi får snart glädjen i att överlämna henne till det nya hemmet.%d