Julinsamling

113 hundar saknar fortfarande julklappar! Med er hjälp har vi däremot lyckats ordna så att samtliga av hägnets 50 katter har julklappar att vänta. Visst fixar vi det till hundarna också?


I vår lilla del av världen är vintern en rolig tid för många hundar. De leker och busar i snön, gör rivstarter så snön yr eller far fram som små plogar med nosen nerkörd i det vita. Glädjen att söka och gräva efter saker i snön är påtaglig. Svenska katter sitter ofta i fönstren och tittar på snöflingorna som faller eller de fåglar som matas utanför.
…. som i en annan värld lever hundarna i Rumänien. De leker inte i snön och grävandet i snön resulterar heller inte i många matbitar. Vintern är en plågsam tid för hundar försvagade av hunger, skador eller sjukdom. Kylan är i regionen tidvis mycket sträng och ihållande. Många gatuhundar fryser eller svälter ihjäl. De nödställda hundar och katter som har turen att bo kring Cernavoda får hjälp av SaveTheDogs. Djuren i samhället stödmatas – nödvändigt för deras överlevnad. Hundarna i hägnet huttrar i kylan. Även de behöver en guldkant i tillvaron – och under den kallaste månaden, januari, extra näringsrik mat för att orka hålla värmen.

Vi skämmer här hemma bort våra husdjur kring jul – låt oss dela med oss till de som har minst. 500 omhändertagna hundar och 50 katter väntar nu på en julklapp – från Dig! Du kan skänka din julklapp till en hund eller katt enligt nedan:

Hund-julklapp – tuggsak, leksak, extra näringsrik mat under januari – 250 kr.

Katt-julklapp – kattgodis, leksak, extra näringsrik mat under januari – 100 kr

Vi kommer med några dagars mellanrum att rapportera på Facebook hur många hundar och katter som nu har paket att vänta till jul – och hur många paket som saknas. Till dig som skänker 1000 kr eller mera skickar vi en liten gåva. Vänligen skicka dina adressuppgifter till info@hundhjalpen.se.

Du kan även beställa vårt fina jul-gåvogram där du som julklapp till en vän för dennes räkning ger en gåva till Rumäniens utsatta hundar, läs mer om det längst ned på sidan här: https://hundhjalpen.se/skank-en-gavagavogram/


Hundhjälpens Plusgiro:
355 425-0
Skriv i meddelandefältet på din inbetalning: Ditt namn + hundjulklapp (eller) kattjulklapp + Godkänner PUL*
*om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen

Från utlandet: IBAN: SE18 9500 0099 6018 0355 4250 BIC: NDEASESS

Swish: 123 1721430
Julklappen märks ”hundjulklapp” eller ”kattjulklapp”.

SMS: 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor

TACK FÖR DIN GÅVA!

%d bloggare gillar detta: