Inna – Hundhjälpen

Född: 2020, april
Kön: Tik
Höjd: 36 cm
Längd: 37 cm
Hals: 25 cm
Bröst: 43 cm
Vikt: 5,5 kg
Kastrerad: Ja


Överlåtelsekostnad: 5800 kr
Övrig information: Observera att mått och vikt är vid 6 månaders ålder och Inna kommer att växa ytterligare. Finns i foderhem i Göteborg

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2020-10-21
Senast uppdaterad: 2020-10-21
Ankom Sverige: 2020-11-28


Återigen ett litet paket med det värdefullaste vi vet – små, skyddsbehövande valpar – eller som man ser det I Rumänien – en låda med skräp. Någon hade i alla fall bemödat sig om att ställa lådan utanför Footprints of Joy under natten – då slipper man förklara sin handling. Den tidiga morgonpersonalen såg genast lådan och frågan är då alltid bara – katter eller hundar – och hur många. Skicket är alltid dåligt. Denna gång innehöll kartongen fyra små valpar som fick namnen Inna, Mia, Katy och Lex. Småttingarna bedömdes vara ca två månader gamla och då de antagligen precis skiljts från sin mamma – förvirrade och lite ängsliga. SaveTheDogs har stor vana av att ta hand om väldigt unga valpar, men utgången är ändå ofta oviss då de ofta är kraftigt påverkade av svält och uttorkning. Den här lilla gruppen gick det bra för – samtliga återhämtade sig inom några veckor och kunde sedan ta itu med det som valpar ska – växa, vila och leka. Vi gläds åt att se dessa pigga ungdomar leva rövare i lekparken. För Hundhjälpens alla vänner presenterar vi här vår egen lilla sötnöt, Inna.

Inna är en riktig liten sprattelgumma. Hon lyser upp när hon får följa med syskonen till lekparken. Där springer de så jord och gräs yr – och turas om att ta täten. Titt som tätt passerar de sina ”barnvakter” – personalen som alltid finns till hands – och briljerar då lite extra. Inna älskar att busa med sin bror och systrarna – de skuttar som små gräshoppor och rusar som små vesslor mellan lekutrustningen. Pinnar tuggas på och bollar puttas runt. Att sitta och titta på detta glada gäng utan att le går inte. Inna är en vänlig och nyfiken tjej som kommer att glädja sin familj på alla plan. Hon behöver dock lite tid att bekanta sig med nya personer – så kroppsspråk och samtalston är viktiga. När man växer upp i ett hägn får man ett väl utvecklat och tydligt hundspråk vilket Inna visar upp när hon möter nya hundar – mestadels andra ungdomar. Liten som hon är så kan stora och buffliga hundar vara skrämmande och t o m skada henne i misstag. Inna med sitt vänliga sätt kan utan problem bli god vän med en katt i sitt nya hem. Till vår lilla sötnöt Inna söker vi nu ett tryggt och kärleksfullt hem där hon får bli en trygg och stolt liten tjej – och bjudas på allt från härliga naturupplevelser som ostkrokar i tv-soffan. Uppvuxen i hägnet saknar hon erfarenheter och får därmed inte pressas i för henne obekväma situationer. Hemmet ska vara lugnt beläget och det bör inte finnas småbarn hemma. Inna vill bo med en snäll hundkamrat i lite mindre format för att få stöttning i allt det nya.


Bilder från Sverige:

Bilder från Rumänien.

 


%d bloggare gillar detta: