Adoptera Hund

HUNDAR FÖR ADOPTION
Vill DU hjälpa en hemlös hund till ett bättre liv – adoptera en gatuhund! Världen är full av hundar utan hem. Hägnet / hundstallet i Cernavoda omhändertar fantastiska individer som förbereds för adoption till bl a Sverige. Aktuella hundar som söker hem presenteras nedan.

Vänligen läs kraven vi ställer på blivande ägare. Intresseanmälan är inte bindande.
Röd ram– hunden kommer från hägnet STAAD.


Hundar i Sverige för adoption
De hundar som är placerade hos fodervärdar i Sverige, väntar på att få ett permanent hem. Somliga omplaceras inom Sverige p g av svår allergi, dödsfall eller liknande. Andra kommer direkt från hägnet där de haft en utsatt situation och snabbt behövts flyttas till en tryggare tillvaro. Är du intresserad av en av dessa härliga hundar besöker du den hos fodervärden, där du då kan bilda dig en egen uppfattning samt skapa en relation som underlättar flytten till det slutliga hemmet.

Hundar i Rumänien för adoption

Små/lite mindre Hundar


Hundar med särskilda behov/Seniorer


Övriga Hundar

Reserverade hundar – ej tillgängliga för adoption
Dessa hundar är bokade.


Observera att mått och vikt kan vara ungefärliga och att de kan komma att ändras något med tiden, även för vuxna hundar. Vänligen kontakta oss vid tveksamheter.

Hundarnas överlåtelsekostnad varierar. För ALLA hundar ( undantag vissa i Sverige ) ingår i överlåtelsekostnaden den obligatoriska säkerhetsutrustningen, Haqihana-sele och Baggen-koppel ( värde ca 1000 kr ).
Hundar i Sverige individuell kostnad
Småhundar 5500 kr
Hundar 0-5 år 5500 kr
Seniorer 6-8 år 3200 kr
Seniorer 8 – x år 2200 kr
Hundar med särskilda behov 2200 kr
Observera – vissa hundar är sponsrade och har en sänkt kostnad jämfört med andra i kategorin

%d bloggare gillar detta: