Ginza – Hundhjälpen

Född: 2015 sep
Kön: Tik
Höjd: 63 cm
Längd: 60 cm
Hals: 43 cm
Bröst: 77 cm
Vikt: 33 kg
Kastrerad: Ja


Överlåtelsekostnad: 5500 kr
Övrig information:

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2018-06-23
Senast uppdaterad: 2018-06-23
Ankom Sverige:


Lilla Ginza uppmärksammades kring av några små gårdar i närheten av Footprints of Joy. Det var personal från hägnet som passerade och såg då den lilla valpen vid sidan av vägen, helt allena. Man stannade och knackade på i husen men ingen sade sig veta varifrån valpen kommit, trots att det var uppenbart att den var från området. Ginza som var ca 10 veckor gammal var helt hjälplös utan en mamma som kunde hjälpa henne med mat och skydd. Det rådde ingen tvekan om att hon behövde få följa med till hägnet. Där väntade veterinär och djurskötare så den lilla krabaten blev genast omhändertagen på bästa sätt. Hon var oskadd, tack och lov, men gravt avmagrad. Ginza var under hela undersökningen uppmärksam och försökte visa att hon uppskattade omsorgen. Överlycklig blev hon när hon så småningom fick sin egen lilla vrå med en full matskål som väntade. Ginza har vuxit upp till en vacker tik som nu behöver få chansen att fortsätta sin fina utveckling i en positiv miljö. Hon har så mycket att bjuda på så vi hoppas att hon snarast ska få förenas med sin alldeles egna familj.

Ginza är en mycket glad och kärvänlig tik som vill ha en tass med i det mesta som händer. Trots att hon vuxit upp i hägnet och haft liten exponering mot olika människor blir vi omedelbart accepterade. Ginza kommer rusande i lekparken och snusar igenom oss ordentligt. Snabbt har hon lokaliserat godbitarna. Hon tränar just nu på att gå i koppel så vi traskar en liten bit för att få egentid. Ginza är nyfiken på allt, men ändå lyhörd och intresserad av oss. Det här är en klipsk och vaksam tjej som nog i framtiden gärna tränar någon rolig hundaktivitet. Hon fungerar bra i sin hundgrupp där hanarna är hennes bästisar. Ginza har även fått träffa några katter som hon intresserat sig för. Hon kan i sitt nya hem säkerligen bli god vän med en hundvan katt.

Till vår härliga Ginza söker vi nu ett hem där man kan ta tillvara alla hennes goda egenskaper – och där det finns plats både i hjärta och soffhörn. Ginza bor gärna i ett hem där man trivs att vara aktiv med sin hund, där vandringar och äventyr i markerna är en vanlig fritidssyssla. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet som heller inte bör ligga centralt i en större stad. Ginza bor gärna med en trevlig hundkamrat, helst då en hane.%d bloggare gillar detta: