Fadderdjur

Fadderprogrammet baseras på samma principer som organisationer med barnfaddrar, dvs insamlade medel går till hela hjälpprogrammet, inte till en enskild individ. En fadder kan självklart närhelst den önskar avsluta sitt fadderskap.

Fadderhundar
Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Klicka på djurens namn för att komma till deras egna sidor: 

Hundarna presenteras ovan, klicka på respektive namn. Välj den hund du vill bli fadder till. Minibeloppet är per månad 100 kr, autogiro. Vi ser gärna för att förenkla administrationen att du väljer ett längre betalningsintervall, t ex var tredje månad ( min 300 kr ), halvår ( min 600 kr ) eller helår ( min 1200 kr ). Varje hund kan ha fem faddrar. Vi uppdaterar dig gällande hundens liv och hälsa två gånger / år. För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se. Du kan givetvis även skänka en engångssumma till dessa hundar men du blir då inte ”fadder” – en sådan betalning märker du ”Fadderhundarna”.

Fadderkatter
Det är tyvärr inte alla katter förunnat att kunna se fram emot resan till ett eget hem. Det är inte bara hundar som far illa i Rumänien. Katter har också en mycket svår situation där många föds på gatan, ett liv kantat av svält och faror. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare. Det finns inte mycket hjälp att få för dessa stackars katter – men SaveTheDogs ställer upp för de svårast drabbade. Bland de omhändertagna katterna finns de som av olika skäl inte kan beredas plats i ett adoptionsprogram. De är då ofta för rädda för att kunna socialiseras och hanteras. I katthusen i Cernavoda och Medgidia känner de sig trygga och har sina kamrater. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.´

Katterna presenteras ovan, klicka på respektive namn. Välj den katt du vill bli fadder till. Minibeloppet är per månad 100 kr, autogiro. Vi ser gärna för att förenkla administrationen att du väljer ett längre betalningsintervall, t ex var tredje månad ( min 300 kr ), halvår ( min 600 kr ) eller helår ( min 1200 kr ). Varje katt kan ha fem faddrar. Vi uppdaterar dig gällande kattens liv och hälsa två gånger / år. För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se. Du kan givetvis även skänka en engångssumma till dessa katter men du blir då inte ”fadder” – en sådan betalning märker du ”Fadderkatterna”.

%d bloggare gillar detta: