Bli fadder till en hund

Fadderprogrammet baseras på samma principer som organisationer med barnfaddrar, dvs insamlade medel går till hela hjälpprogrammet, inte till en enskild individ. En fadder kan självklart närhelst den önskar avsluta sitt fadderskap.

Fadderhundar
Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Klicka på djurens namn för att komma till deras egna sidor: 

Hundarna presenteras ovan, klicka på respektive namn. Välj den hund du vill bli fadder till eller så tilldelas du en. Minibeloppet är per månad 100 kr. Vi ser gärna för att förenkla administrationen att du väljer ett längre betalningsintervall, t ex var tredje månad ( min 300 kr ), halvår ( min 600 kr ) eller helår ( min 1200 kr ). Varje hund kan ha fem faddrar. Vi uppdaterar dig gällande hundens liv och hälsa två gånger / år. För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se. Du kan givetvis även skänka en engångssumma till dessa hundar men du blir då inte ”fadder” – en sådan betalning märker du ”Fadderhundarna”.

%d bloggare gillar detta: