Bli fadder till en hund

Några hundar kommer kanske aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnet Footprints of Joy i Cernavoda, medan andra ges skydd innanför murarna. Dessa hundar är i dagsläget inte aktuella för adoption; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. Vissa är under långvarig medicinsk rehabilitering. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare. SaveTheDogs har tagit emot dessa hundar med öppen famn och garanterar dem ett liv i trygghet där de är omgivna av kärleksfulla människor. Hundarna är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård. Som fadder har du en ”del” i hunden och vi informerar dig två gånger om året om hur ”din” hund mår och utvecklas.

Fadderprogrammet baseras på samma principer som organisationer med barnfaddrar, dvs insamlade medel går till hela hjälpprogrammet, inte till en enskild individ. En fadder kan självklart närhelst den önskar avsluta sitt fadderskap. Se betalningsinfo nedanför bilderna.

Klicka på djurens namn för att komma till deras egna sidor: 

Hundarna presenteras ovan, klicka på respektive namn. Välj den hund du vill bli fadder till eller så tilldelas du en. Minibeloppet är per månad 100 kr. Vi ser gärna för att förenkla administrationen att du väljer ett längre betalningsintervall, t ex var tredje månad ( min 300 kr ), halvår ( min 600 kr ) eller helår ( min 1200 kr ). Varje hund kan ha sex faddrar. Vi uppdaterar dig gällande hundens liv och hälsa två gånger / år. För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder.hundhjalpen@gmail.com eller fyll i formuläret. Du kan givetvis även skänka en engångssumma till dessa hundar men du blir då inte ”fadder” – en sådan betalning märker du ”Fadderhundarna”.

Du som är fadder gör en storartad insats. Tack vare dig garanteras omsorg och vård till de djur som troligtvis aldrig kommer att få lämna hägnet. De får just tack vare dig en trygg tillvaro i en kärleksfull miljö. Nu erbjuder vi dig att betala dina gåvor via autogiro – och du slipper därmed att komma ihåg / boka in dina betalningar.
Om du som fadder väljer att ansluta dig till autogiro gör du det enkelt via länkarna nedan. Din skänkta summa kommer att börja dras den 28e månaden efter anmälan eller vid önskad månad. Du kan välja betalningsintervall månad / kvartal / halvår / helår. För avvikelser och frågor skicka mail till hundhjalpen.ekonomi@gmail.com.

Alt 1: Klicka HÄR så länkas du till bankgirocentralen / medgivandeblankett för autogiro att godkänna med Bank-ID.

Alt 2: Klicka HÄR om du hellre vill skriva ut blanketten och posta till oss. Adress finns i formuläret (betalningsmottagare).

%d bloggare gillar detta: