Bli fadder till en häst

Södra Rumänien är på landsbygden ett fattigt och eftersatt område. Jordbruket bedrivs med gamla metoder. Hästar och åsnor används i jordbruket och som transportdjur. Många lever under avskyvärda förhållanden och vissa arbetas till döds. Andra kan då de inte orkat dra / bära sina tunga bördor slås ihjäl eller misshandlas svårt av en uppretad ägare. De flesta svälter. Våra fadderhästar har alla en dramatisk bakgrund – men har fått livets gåva åter tack vare SaveTheDogs. Dessa hästar kommer aldrig att överges utan får leva i trygghet och utvecklas till glada, vänliga individer. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de ges en underbar häst-tillvaro.

Våra hästar är resurskrävande. Gregor hittades som pyttelitet föl i ett dike, bortkastad. Emma kastades några dagar gammal ur en bil som oönskad p g av sitt deformerade nosparti. Maya, Mango och Marlon hittades fastbundna på ”Dödens Fält”. De har idag en fin framtid att se fram emot, där de är omgivna av häst-kamrater och personal som bara arbetar med hästar och åsnor. Besökare sticker till dem lite godbitar. Inhägnaden städas dagligen för att alltid vara ren och parasitfri. Hovarna sköts om regelbundet och även tänderna kräver tillsyn med jämna mellanrum. En veterinärcheck görs för hägnets samtliga hästar månadsvis. Personalen ägnar mycket tid till att få dem att känna att människor nu vill dem väl och är snälla.

Fadderprogrammet baseras på samma principer som organisationer med barnfaddrar, dvs insamlade medel går till hela hjälpprogrammet, inte till en enskild individ. En fadder kan självklart närhelst den önskar avsluta sitt fadderskap.

Hästarna presenteras ovan, klicka på respektive namn. Välj den häst du vill bli fadder till eller så tilldelas du en. Minibeloppet är per månad 100 kr. Välj gärna ett längre betalningsintervall, t ex var tredje månad ( min 300 kr ), halvår ( min 600 kr ) eller helår ( min 1200 kr ). Varje häst kan ha åtta faddrar. Vi uppdaterar dig gällande hästens liv och hälsa två gånger / år. För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder.hundhjalpen@gmail.com eller fyll i formuläret. Du kan givetvis även skänka en engångssumma till dessa hästar men du blir då inte ”fadder” – en sådan betalning märker du ”Fadderhästarna”.

Du som är fadder gör en storartad insats. Tack vare dig garanteras omsorg och vård till de djur som troligtvis aldrig kommer att få lämna hägnet. De får just tack vare dig en trygg tillvaro i en kärleksfull miljö. Nu erbjuder vi dig att betala dina gåvor via autogiro – och du slipper därmed att komma ihåg / boka in dina betalningar.
Om du som fadder väljer att ansluta dig till autogiro gör du det enkelt via länkarna nedan. Din skänkta summa kommer att börja dras den 28e månaden efter anmälan eller vid önskad månad. Du kan välja betalningsintervall månad / kvartal / halvår / helår. För avvikelser och frågor skicka mail till hundhjalpen.ekonomi@gmail.com.

Alt 1: Klicka HÄR så länkas du till bankgirocentralen / medgivandeblankett för autogiro att godkänna med Bank-ID.

Alt 2: Klicka HÄR om du hellre vill skriva ut blanketten och posta till oss. Adress finns i formuläret (betalningsmottagare).

%d