Bianca – Hundhjälpen

Född: 2017, mars
Kön: Tik
Höjd: 27 cm
Längd: 38 cm
Hals: 26 cm
Bröst: 42 cm
Vikt: 6,6 kg
Kastrerad: Ja


Överlåtelsekostnad: 5800 kr
Övrig information: Bianca och Bibi är oskiljaktiga och kommer endast att adopteras tillsammans. Vi har ett speciellt erbjudande för den som öppnar sitt hem för båda småttingarna.

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2019-05-28
Senast uppdaterad: 2019-05-28
Ankom Sverige: 2019-07-14


Bianca bodde tillsammans med sonen Bibi och två andra hundar på en gårdsplan hos en gammal dam. Där fanns också ett gäng katter som strövade fritt. I slutet av mars avled den gamla damen och brorsonen som flyttade in kunde inte ta hand om alla djuren. Då Bianca och Bibi var de mest sociala hundarna beslöts tillsammans med SaveTheDogs att dessa två skulle tas med till hägnet, utvärderas, hälsokontrolleras och tas med i ett adoptionsprogram – och det blev Hundhjälpens. Hundarna hade inledningsvis svårt att anpassa sig, men tack vare sin goda sociala förmåga blev de snabbt goda vänner med personalen och livet kändes lite bättre. Bianca och Bibi är oskiljaktiga och kommer endast att adopteras tillsammans. Vi har ett speciellt erbjudande för den som öppnar sitt hem för båda småttingarna.

Bianca och Bibi har levt ett skyddat och fridfullt liv hos den gamla damen. Bianca blir därför lite osäker inför nya människor och miljöer, men efter att ha fått fundera lite och upptäcka att ingen fara lurar så slappnar hon av och blir sitt vanliga, gosiga själv. Hon har stort stöd av sonen Bibi som med sin nyfikenhet och sitt mod snabbt kollar av vad som händer och förväntas. Bianca är väldigt förtjust i personalen och tar varje tillfälle att mysa. Hon är pigg, glad och lekfull. Hon håller sig alltid tätt intill Bibi och bryr sig inte nämnvärt om att bekanta sig med andra hundar – Biancas värld får gärna innehålla henne, Bibi och kanske en katt eller två. Stora och framfusiga hundar kan vara lite skrämmande så hon undviker dem gärna. Till vår lilla familj Bianca och Bibi söker vi nu evighetshemmet, där de båda får kärlek och trygghet i mängd. De bor helst som enda hundar i hemmet. Inga barn under skolåldern.

%d bloggare gillar detta: