Beauty – Hundhjälpen

Född: 2012 jan
Kön: Tik
Höjd: 61 cm
Längd: 65 cm
Hals: 33 cm
Bröst:
Vikt: 22 kg
Kastrerad: Ja


Överlåtelsekostnad: 2500 kr
Övrig information: Måtten är från 2013, Beauty har sannolikt vuxit lite sedan dess.

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2017-07-20
Senast uppdaterad: 2017-07-20
Ankom Sverige: 2013-12-15


En av hägnets chaufförer passerade det lilla samhället Hinog när han blev varse en vilsen hund som sprang mitt i vägen. Risken var stor för att hunden skulle bli påkörd då det tyvärr i Rumänien finns många förare som inte väjer för en hund. Chauffören körde förbi hunden och stannade sedan bilen, klev ut och lockade på hunden – som direkt kom fram som om den förstod att detta var räddningen ur en både skrämmande och förvirrande situation. Det var enkelt att lyfta in Beauty i bilen.

Väl framme i hägnet konstaterades hon vara mycket mager och dehydrerad. Hon återhämtade sig snabbt och blev i december 2013 adopterad till ett underbart hem i Sverige. Nu söker hon efter ett nytt, livslångt hem då den nuvarande familjen inte kan behålla henne längre. Beauty finns för närvarande att träffa i Norrköping, för seriösa intressenter.

Beauty är en hund med mängder av goda kvaliteter. Hon är pigg, vaken och mycket intelligent. Hon är en aktiv flicka som älskar att leka och busa. Beauty är social och tillgänglig. Här har vi en hund som kommer att bli en tillgång i ett friluftsälskande hem, en trogen kamrat på marscher och äventyr. Beauty kommer bra överens med de andra hundarna i sin grupp och är med i gruppen när något intressant händer. För vår kära Beautys räkning söker vi nu ett aktivt, tryggt hem där hon får del i familjegemenskapen och blir uppskattad för den fina hund hon är. Beauty bor gärna med en pigg och lekfull hundkamrat. 

%d bloggare gillar detta: