Ace – Hundhjälpen

Född: 2020, nov
Kön: Hane
Höjd: 55 cm
Längd: 58 cm
Hals: 51 cm
Bröst: 81 cm
Vikt: ca 40-50 kg
Kastrerad: Nej


Överlåtelsekostnad: 6500 kr
Övrig information: Ras: American Bully XL

Intresseanmälan: Formulär för intresseanmälan (inte bindande)
Läs även: Krav och garantier för adoption
Mer information: info@hundhjalpen.se

Till adoptionsprogrammet: 2022-11-05
Senast uppdaterad: 2022-11-11


Den här ståtlige killen är en svenskfödd American Bully XL. Så här karaktäriseras rasen:
American Bully är en blandras med styrka, självförtroende och mycket energi. Trots sitt kraftfulla och tuffa utseende är den vänlig och familjekär och tycker ofta mycket om barn. De fungerar också ofta bra med andra djur i det egna hemmet. American Bully kräver en ägare som är bestämd, lugn och konsekvent. / Försäkringsbolaget Moderna.

Ace fyller två år i slutet av november. Han har bott i samma hem sedan valptiden. Nu separerar ägarna och då den ene flyttar utomlands så finns det ingen som kan ta hand om honom – så nu blir han en Hundhjälpen-hund och söker här sitt evighetshem. Ägaren beskriver själv sin hund så här:

Ace är en jättelugn och kärleksfull kille som älskar att mysa och lata sig. Han är världens snällaste mot alla. Han tycker om alla han träffar och fungerar bra med andra hundar. Han älskar att leka med andra hundar eller att umgås med sina människor. I nya situationer är Ace väldigt observant och avvaktande men har lätt att finna ro. Ace är känslig för höga ljud och plötsliga rörelser och blir stressad runt livliga barn. Han älskar promenader i skogen och gillar att vara ute i naturen. Det är inga problem med att vara själv i några timmar – då ligger han lugnt och sover. Området Ace bor i nu är alltför livligt – ett lugnt hem nära naturen skulle han trivas perfekt i. Ace är känslig mot fisk och kyckling.

Vi söker nu för fine Aces räkning det perfekta hemmet. Vuxna erfarna, kärleksfulla människor boendes i lugn miljö. Dagliga äventyr i naturen. Om barn finns ska de inte vara de yngsta. Ace kan tänka sig bo som ensam hund i det hem där han ägnas mycket uppmärksamhet – men delar även gärna hemmet med en glad och vänlig hundkamrat.%d