Stormvindar i Cernavoda – hjälp behövs!

Bankgiro 5541-9477 alt Swish 123 432 4448 ”STORM”

Inte nog med den ekonomiska krisen inför vinterns höga kostnader – nu slog även vädret till i Cernavoda och förvärrande situationen. Under helgen drog en kraftig storm in över området vilket givetvis även drabbade Footprints of Joy. Djuren i hägnet var rädda, många livrädda – hundar, katter, hästar och åsnor – när vinden ven och det började knaka i byggnader och träd. Personalen kämpade hela natten med att säkra den lösa utrustning som inte redan förstörts. Ett förråd för mat och utrustning slets i bitar, träd stjälpte och staket bröts sönder. Som ett under blev ingen skadad.

SaveTheDogs inventerar nu skadorna som man i dagsläget beräknar till ca 35 000 kr. Man ber om hjälp – i den krisande ekonomin finns inget utrymme för sådana här katastrofer. Snälla djurvän – kan DU hjälpa?

Sätt in Ditt bidrag till Bankgiro 5541-9477 alt Swish 123 432 4448. Märk insättningen ”STORM”. Vill du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d