Tack för hjälpen!

Vem är då detta? En pigg och glad tjej som återfått livet! Det här är Gianina idag – tiken vi nyligen berättade om och som hittades svältande fastbunden vid ett träd – i ett kritiskt tillstånd. Filmen från räddningsögonblicket har rört vid allas våra hjärtan. Tack vare hjälp från snälla människor är Gianina redan efter någon vecka nästan oigenkännlig. Visst är hon ännu tunn – men man kan nu inte räkna revbenen som tidigare stod rakt ut från huden. Se hennes ögon – förutom att de är väldigt vackra så innehåller de glädje och vänlighet. Nu kan det bara gå framåt!

Gianina som är kandidat för Hundhjälpens adoptionsprogram är en ung tik – ca året gammal. Hon har en fantastisk personlighet. Trots sin svåra situation litade hon fullständigt på SaveTheDogs personal vid räddningen. Därefter överöser hon dem med kärlek varje dag. Ännu är det mycket återhämtning kvar – men Gianina får gå små promenader i omgivningarna och njuter nu av sitt nya liv. Vi kommer att få se mer av henne i framtiden.
TACK alla ni som ställde upp för att finansiera hennes vård och rehabilitering!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d