En gentleman med päls söker hem!


Ukrainske Zen är vår novemberkille. Hans öde berör. Från ett av Ryssland sönderbombat hägn i Odessa – men med sitt lugn och sin värdighet i behåll anlände Zen till tryggheten vid Footprints of Joy i Cernavoda. En gentleman med päls som älskar sina skötare och som är en vänlig och trygg förebild för de tikar han delar sitt boende med. En kille som älskar att ströva i naturen och som kommer att trivas i soffhörnan. En uppmärksam lyssnare och en klok och trogen kamrat. En framtida bäste vän. Lovorden är många men Zen förtjänar dem. Vi kan inte förstå varför denne fantastiske kille fortfarande inte fått sitt evighetshem. Nu måste det ske då hägnlivet nöter på hans livsgjädje och glittret i ögonen mattas . Var finns DU – matte eller husse? Hör av Dig!

Läs mera om Zen HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d