Hjälp SaveTheDogs hjälpa Gianina!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448. ”Gianina”.


Så rädd, så rädd, men ändå förstod hon på något sätt att människorna som närmade sig ville henne väl. Den tunna svansen viftade försiktigt där Gianina kröp ihop, bara skinn och ben. Fastsatt med ett kort koppel vid ett träd vid en liten väg. Inget vatten, inget att äta. En plågsam död att invänta. HUR TUSAN KAN NÅGON GÖRA SÅ HÄR – I CERNAVODA DÄR ALLA KÄNNER TILL SAVE THE DOGS! Verkligheten för de rumänska hundarna är så grym att den som inte själv sett vad som pågår kan någonsin förstå. Detta är drivkraften, det som ger SaveTheDogs och Hundhjälpen styrkan och energin att aldrig ge upp.

Gianina togs direkt till Footprints of Joy där veterinär varskotts och stod och väntade. Hon får nu bästa tänkbara vård och vi hoppas att hennes fruktansvärda svält och svåra umbäranden inte ska knäcka henne, men det finns en stark livsgnista. Man ger henne goda chanser att överleva. I ögonvrån glimtar tacksamhet och kärlek fram – Gianina VET – hon VET att tack vare SaveTheDogs duktiga personal och fina anläggning – tack vare alla som donerar för att hjälpa – så kommer hon en dag att få det fina hundliv hon förtjänar – det är här Vi kommer in i bilden.
Snälla, skänk en slant till Gianinas vård och rehabilitering – SaveTheDogs resurser är på upphällning! TACK!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448. ”Gianina”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d