Bli fadder till en häst eller en åsna!

Södra Rumänien är på landsbygden ett fattigt och eftersatt område. Jordbruket bedrivs med gamla metoder. Hästar och åsnor används i jordbruket och som transportdjur. Många lever under avskyvärda förhållanden och vissa arbetas till döds. Andra kan då de inte orkat dra / bära sina tunga bördor slås ihjäl eller misshandlas svårt av en uppretad ägare. De flesta är undernärda. Våra fadderhästar och -åsnor har alla en dramatisk bakgrund – men har fått livets gåva åter tack vare SaveTheDogs. Dessa djur kommer aldrig att överges utan får leva i trygghet och utvecklas till glada, vänliga individer. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de ges en underbar tillvaro i en kärleksfull miljö.

I hägnet finns idag 22 omhändertagna hästar och 60 åsnor. Från dessa har ett antal valts ut för det svenska fadderprogrammet. Som fadder bidrar du till att alla din häst eller åsnas behov kan tillgodoses – mat, hov-vård, vaccinationer och avmaskning, vid behov veterinärvård. Tack vare sina faddrar är hästarna och åsnorna garanterade en tillvaro som är unik i Rumänien – där de är älskade som precis de individer de är!

Läs om fadderprogrammet för hästar HÄR

Läs om fadderprogrammet för åsnor HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d