Insamling oktober – hjälp oss med mat till vintern!

Bg 5541-9477, Swish 123 432 4448, ”Hö”

Ännu är det höst, men vi har precis haft de första köldknäpparna med nattliga minusgrader. Även i södra Rumänien närmar sig de kalla månaderna. För SaveTheDogs är vintern enormt kostsam. De djur som kommer in är ofta extremt undernärda och vårdkrävande. De djur som lever utomhus vid Footprints of Joy behöver extra mat för att klara kylan. Detta gäller även våra hästar och åsnor. I dagsläget huserar 22 omhändertagna hästar och 60 åsnor vid Footprints of Joy – hästar och åsnor där Hundhjälpens vänner tagit ett stort ansvar för deras räddning och välbefinnande.

Nu med vintern i antågande gapar det tomt i ladorna. Vi får inte överge dessa så hårt drabbade djur nu när de igen behöver vår hjälp och SaveTheDogs resurser blöder. Under den kallare perioden är åtgången av hö per månad 80 storbalar á 300 kg. Med en kostnad på ca 600 kr / bal är månadskostnaden ca 48 000 kr. SaveTheDogs klarar inte denna kostnad utan ber oss om hjälp – dessa så älskade hästar och åsnor ska aldrig mera fara illa. Vi vill nu trygga dem samtliga de tre kallaste månaderna. Total kostnad 144 000 kr. Visst är DU med? Vi kommer att regelbundet rapportera antal finansierade hö-balar.

Från en djurvän till alla er andra djurvänner – snälla, ställ upp för våra skyddslingar. Deras tidigare lidanden räcker till månen och tillbaka – nu har de oss – och vi är starka!

Skänk en hö-bal 600 kr

Skänk fem balar 3000 kr

Skänk del av bal valfritt belopp

Sätt in Ditt bidrag på bankgiro 5541-9477 alt Swish 123 432 4448. Märk betalningen ”Hö”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.
Våra fyrbenta vänner tackar Dig.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d