Vi har det svårt och behöver få resa!

Hundhjälpen och SaveTheDogs står i daglig kontakt gällande våra hundar. Detta är viktigt dels för att följa hundarnas utveckling – dels för att kunna hjälpa de som av olika orsaker har ett stort behov av att få resa från hägnet. Det kan t ex vara hundar som finner miljön stressande, hundar som har extra stort behov av mänsklig närhet eller hundar som blir mobbade. Tillvaron för dessa hundar är svår då hägnet hyser många hundar och personalens tid för varje hund är ytterst begränsad. Vi har nu fått en stark vädjan för Duccio, Pierino, Zefiro, Marla, Zen och Benjamin. Klicka på namnen under bilderna ovan för att läsa om respektive hund. Kan någon av dem vara just DIN hund eller kan du tänka dig att ställa upp som jourhem? Samtliga har det tufft i dagsläget och flera håller på att tappa livsglädjen – som varit så utmärkande för dem.

Intresseanmälan finns HÄR

Jourhemsinfo och -anmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d