Stilig kille söker hem alt nytt jourhem akut!


Vi har i mellansverige en oerhört stilig ung grabb som söker ett nytt jourhem omgående – det är en AKUT situation då nuvarande jourmattes liv tar en annan vändning fr o m måndag. Det här är en glad och pigg kille som älskar sina människor och stortrivs att få vara ute i markerna. Aktiv kille med stor charm. Han trivs inte med alltför centralt boende så vi söker dig som bor i en lite lugnare miljö och inte har unga barn hemma. Har du hund får det gärna vara en tik – men vår kille kan även tänka sig att bo som ensam hund om du har mycket tid att ägna honom.

För mer information, maila info@hundhjalpen.se


2 kommentarer på “Stilig kille söker hem alt nytt jourhem akut!

  1. Har den här ”stiliga killen”visat aggressivitet i något sammanhang och /eller bitit någon?
    Isåfall skulle det stå i annonsen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d