Släpp in Elsa i värmen före vintern!

Elsa är en underbar äldre tant som aldrig i sitt långa liv haft ett hem. Hon har aldrig haft en egen bädd utan sovit på kartonger i något buskage, sommar som vinter. Hon har däremot haft vänner – några snälla människor som hjälpt henne med mat då och då. Nu på ålderns höst vill vi så gärna skänka Elsa en liten guldkant. Efter att ha levt hela sitt liv på gatan är hägnlivet tufft för henne. Hon behöver få en lugnare miljö och egna människor som ser till just hennes bästa och där hon för första gången får bli bortskämd med godbitar och mycket mysande. Elsa har i övrigt inte några stora krav på livet förutom lite lugna promenader i omgivningarna. Inget skulle göra oss gladare än att se Elsa komma HEM i november – sedan får vindarna, regnet och snön göra sitt utanför fönstret – medan Elsa myser i sin bädd. Kan DU ställa upp för Elsa och bli hennes egen räddande ängel?

Läs mera om Elsa HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d