Happy Dogs röda Tempranillo räddar liv!

Vi får ibland frågan hur hundar och vin hänger ihop. Svaret är givetvis att det gör de inte. Vi uppmuntrar heller inte till alkoholkonsumtion men då vin ÄR en socialt accepterad sällskapsdryck hoppas vi att du som ska köpa gör ett informerat val – var med och rädda liv!

Happy Dog Wines donationer har mättat hundar i tusental i krigets Ukraina – hundar som annars långsamt skulle svultit ihjäl. Tonvis med mat till hundar och katter transporteras regelbundet till hägn där allt saknas. Matstationer sätts upp som komplement till reguljär matutdelning i samhällena. Skadade och sjuka hundar har kunnat få vård i en omfattning som inte varit möjlig utan Happy Dog Wines fina initiativ. Vi är oerhört glada och tacksamma över det fantastiska samarbete vi har och som möjliggjort insatser som annars inte skulle kunnat genomföras. Baghira på bilden ovan har blivit en symbol för Ukrainas krigshundar – räddad vid den sprängda Cherson-dammen och nu i trygghet och under rehabilitering för sina skador – allt detta i samarbete med SaveTheDogs och tack vare generösa donationer. TACK Happy Dog Wines för att ni hjälper i såväl Ukraina som i Rumänien!

Happy Dog Tempranillo har en bärig, ungdomlig smak med inslag av mörka körsbär, viol, skogshallon, färska örter och blåbär. Serveras vid cirka 16°C till vegetariskt eller till rätter av ljust kött, gärna kallskuret eller småplock – lika väl som till en smakrik, mustig gryta. Beställa kan du göra HÄR.

Dela gärna inlägget!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d