Vill du arbeta med oss?

Vi söker alltid nya drivna medarbetare inom olika kategorier. Vi tar allvarligt på våra uppgifter och det vill vi att även du gör.

JOURHEM sökes över hela landet. Du tar här emot en hund i ditt hem och behandlar den som om den vore din egen. Vi vill att du har god hunderfarenhet. Klicka på länken nedan för att läsa mera om att vara jourhem och för att anmäla ditt intresse.

Bli jourhem | HUNDHJÄLPEN (hundhjalpen.se)

KONTAKTPERSONER sökes både för våra ordinarie adopterade hundar och för jourverksamheten. Vi ser gärna att du är HH-hundägare eller har varit jourhem själv men det är inte ett krav. Maila med dina kontaktuppgifter.

info@hundhjalpen.se

ANNAT – vi behöver emellanåt hjälp med t ex skjuts av någon hund, hembesök inför adoption eller vid jourhemsanmälan, uppgifter på sociala medier eller unika uppdrag. Vill du erbjuda någon tjänst – berätta vad du kan göra för oss. Maila med kontaktuppgifter.

info@hundhjalpen.se


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d