SaveTheDogs unika klinik!


Vi har under augusti månad samlat in pengar för att fylla upp medicinförråden i Cernavoda. Den här informativa Youtube-filmen gjord av Tudor-Tim Ionescu visar SaveTheDogs klinik i detalj – den klinik vi är så oerhört stolta över och som ensam servar ett område stort som Nordirland. Talet är den första delen på rumänska men det är inte det som är det viktiga – se i stället hur stor, fin och ändamålsenlig kliniken är. Notera den höga hygieniska standarden från det du sätter din fot innanför dörren vid receptionen – smitta bromsas redan här. Se varje rum i längorna med egen städutrustning utanför dörren. Se isoleringen där varje rum är utrustat med såväl desinfektion av skor som egen hygienutrustning. Och ja – det är ALLTID så här rent och städat. Varje år behandlas här över 2000 hundar och katter – såväl omhändertagna som ägda. De ägare som inte har råd erbjuds vården gratis. I filmen skymtas flera av nuvarande HH-hundar för adoption.

Den andra delen av filmen är på engelska där vikten av adoptioner betonas – samt betydelsen av donationer för att överhuvudtaget kunna verka / existera.

Var med i detta fantastiska – fortsätt stötta! Verksamheten är 100% donationsberoende.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: