Flyttad – Happy Dog Walk!

Notera – p g av omständigheter vi inte kan råda över har Happy Dog Walk flyttats till 26 maj. Vi har då gemensamt med Happy Dog Wines redan ett stort event inplanerat – och här ingår nu även Happy Dog Walk. Vi ser fram emot att då träffa dig och många andra – med eller utan hund.

Happy Dog Cava har räddat tusentals hundars liv i Ukraina och kan fortsätta göra så – valet är ditt! Vi uppmuntrar inte till alkoholkonsumtion men vin ÄR en socialt accepterad sällskapsdryck. SKA du köpa – gör ett medvetet val och rädda krigets hundar! Varje såld flaska mättar en svältande hund eller katt i Ukraina. Valet är givet – bubbliga, vita Happy Dog Cava!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: