15 oktober – Happy Dog Walk!

Vi promenerar runtomkring i landet för hundar i krig och nöd! Alla hundvänner – reservera söndagen 15 oktober och ställ upp för våra svagaste vänner.

Hundhjälpen och Happy Dog Wines arrangerar en hundpromenad med syfte att samla in pengar för att hjälpa europas hårdast drabbade hundar – inkomna pengar fördelas mellan krigets offer i Ukraina och fattigdomens offer i södra Rumänien. På vissa orter har vi en representant på plats ca kl 11-15 – på andra promenerar du och dina vänner själv – var ni vill. Du kan gå med eller utan hund – valfri sträcka. Din vanliga hundpromenad kan räknas som ett deltagande. Vi har en startavgift där du automatiskt blir med i ett lotteri med fina vinster samt får en liten gåva. Mera information kommer men vi vill redan nu meddela datum för eventet så att du kan lägga det i din agenda.

Vi söker också ”representanter” runtomkring i Sverige – som väljer ut en lämplig plats för de som vill gå tillsammans och finns där under den utsatta tiden. info@hundhjalpen.se – bifoga info om ort samt dina kontaktuppgifter.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: