Happy Dog´s tre gullegryn söker hem / jourhem!

Instagram: @happydogwine

Mamma Ania har fått sitt evighetshem och kommer till Sverige i slutet av månaden. På samma transport är sönerna Bubbles, Happy och Lucky preliminärt inbokade. Happy Dog Wines är enormt engagerade i Hundhjälpens arbete – vi vill från vår sida visa vårt engagemang för deras skyddslingar. Bubbles, Happy och Lucky är goa, glada grabbar med mycket spring i sina små ben. Livet ska vara kul! De är snälla och vänliga och på unga valpars vis totalt oemotståndliga – och totalt småbusiga. De fyller sina framtida hem med skratt och glädje – och en viss charmig oreda.

Vi söker för grabbarna egna kärleksfulla hem alt jourhem där de får fortsätta sin positiva utveckling. Ett jourhem finns redan tillgängligt men två av grabbarna har ingenstans att ta vägen vid ankomsten. Ställer du upp och hjälper en lurvig vän?

Läs mera om Bubbles HÄR

Läs mera om Happy HÄR

Läs mera om Lucky HÄR

Intresseanmälan finns HÄR

Info och anmälan – jourhem – finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: