I Blekinge finns världens bäste Leo!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Utanför Karlshamn i Blekinge har vi en underbar kille som längtar efter sitt evighetshem. Han har fått vänta alldeles för länge redan – och vi förvånas stort att ingen upptäckt vilken fin grabb det här är. Leo önskar sig ett hem där man har mycket tid att ägna honom och där man trivs ute i naturen. Han är definitivt en blivande bästis – men saknar sin bästis-människa. Kan du erbjuda Leo drömhemmet – där han för alltid får känna att han hör till och är viktig – där han får ströva i prasslande höst-löv och kanske värma sig vid brasan på kvällen – dela en kvällsmacka med dig? Det är verkligen dags nu! Bjud in den här fine killen!

Du kan läsa mera om Leo HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: