Happy Dog Wines fyra mascots.

Det har väl inte undgått någon att vi har ett fantastiskt samarbete med Happy Dog Wines, först bubblande Cava och nu även röda, fylliga Tempranillo! Det här samarbetet har redan bidragit till att mängder av hundar kunnat räddas till livet. Bland de räddade finns en liten familj som omhändertogs 1a maj– mamma Ania med valparna Bubbles, Happy och Lucky – Bubbles som bubblet i Cavan, Happy som hur man känner sig när man är räddad, Lucky då mängder av andra hundar inte har samma tur i att finnas i Cernavoda där hjälpen finns. Nu är samtliga tillgängliga för adoption – ett gäng ljuvliga hundar och framtida bästisar.

Läs mera om Ania HÄR  (BOKAD)

Läs mera om Bubbles HÄR

Läs mera om Happy HÄR

Läs mera om Lucky HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: