Insamling – livsviktiga mediciner får aldrig saknas!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448 ”Mediciner”
Sista dagen att fylla medicinskåpen inför vintern! Vi saknar ännu 7000 kr för att nå målet 100 000 kr. Hjälp oss hjälpa – inget sjukt eller skadat djur ska bli utan smärtlindring, antibiotika, anestesi- / operationsmaterial mm. Allt finansieras uteslutande medelst donationer från djurvänner.

Vi kämpade hårt för denna fantastiska veterinärklinik, SaveTheDogs och Hundhjälpen – och vi lyckades! Man erbjuder här den ENDA hjälpen för djur i nöd för ett område stort som Nord-Irland, akut och planerad vård. Alla är välkomna – de fattiga som inte kan betala för sina djur erbjuds vården gratis. Privatägda hundar och katter kastreras gratis. Kliniken är ljus och modern och djuren får förstklassig vård. Här har mina hundar räddats till livet – och även din. Ca 2000 hundar och katter får här veterinärvård varje år.

Rumänien har drabbats hårt av den ekonomiska recessionen som för SaveTheDogs medfört kraftigt ökande kostnader för personal, hundmat, bränsle, mediciner etc. För en donationsbaserad verksamhet slår detta dubbelt. De som skänker brottas med egna ekonomiska problem och donationerna sjunker dramatiskt. Det är alltid en kamp att få pengarna att räcka till i en omfattande verksamhet, men djurens väl får inte stå tillbaka – och vår välvilja är allt de har! För första gången nu är medicinskåpen inte fyllda – så nu måste vi hjälpa. Ingen hund eller katt ska akut komma in till kliniken där det saknas smärtstillande medel, anestesipreparat, antibiotika, suturer och engångsmaterial mm. Inget djur ska opereras och rehabiliteras i en icke-hygienisk miljö. Inga djur ska inte kunna få sina livsnödvändiga vaccinationer och blodtester. Nu är det upp till mig – och dig – och dig! Vi fyller skåpen inför vintern! Vi satsar på 100 000 kr under augusti!

Sätt in ditt bidrag på Hundhjälpens Bankgiro 5541-9477 alt Swish 123 432 4448. Märk ditt bidrag ”Mediciner”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”. Vi kommer att löpande uppdatera insamlingsresultatet.


2 kommentarer på “Insamling – livsviktiga mediciner får aldrig saknas!

  1. Hej !! Jag hade ett event i helgen och fick in många gåvor, saker till hundar såsom Varma utetäcken, regntäcke, koppel och halsband flera stycken Fleecefiltar, 1 stor transport bur, 1stor bädd, och jättemycket hundmat !! Är ni intresserade av dessa gåvor ?? Vi vill gärna hjälpa till med det vi kan !! Dom flesta sakerna är nya !! Mvh Karin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: