Vår augusti-kille – charmören Duccio som inte trivs i hägnet!

Sista dagarna i strålkastarljuset. Hägnets just nu trevligaste kille!

Duccio är en sällskaplig och glad kille vars favoritsysselsättning är att gå på spännande promenader. Han är en frihetsälskande grabb som inte trivs bakom galler. Natur ska det vara – så det finns intressanta saker att upptäcka. Det är viktigt att man i Duccios nya hem är intresserade av friluftsliv och att han då ses som en given följeslagare. På önskelistan står skogsstigar, tallhedar, vidsträckta ängar. Hemma kommer Duccio att trivas i soffan – han har en stor kärlekspotential och är noga med att försöka förstå vad som önskas av honom. Egentligen har han alla kvaliteter för att bli en äkta ”bästis” till den som delar hans intressen. I hägnet känner han sig ”inträngd” bland alltför många hundar och har svårt att känna harmoni. I sitt nya hem bor han helst som ensam hund där man har mycket tid att ägna honom – men om det nu finns en hund ska det vara en lugn tik i liknande storlek och med bra ”hundvett”. Katter förstår han sig inte på så dem ska vi undvika. Till vår fantastiske Duccio söker vi nu evighetshemmet där han får stjärnstatus. Inga småbarn i hemmet som även ska vara lite lugnare beläget men med naturen tätt inpå.

Läs mera om Duccio HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: