Hundhjälpen-hundarnas speciella dag!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448

I går var det Internationella Hund-dagen – idag firar vi Hundhjälpens tusentals hemkomna hundar. De första hundarna anlände till Sverige i januari 2005 efter att ha blivit bokade hösten 2004. Där startade allt. Idag är de flera tusen – spridda över hela landet. Alla har haft det svårt – alla har räddats till livet och fått en framtid tack vare SaveTheDogs / Hundhjälpen. Idag tänker vi på dem alla. Klicka på länken nedan för att ”möta” dem alla – årsvis.

HUNDHJÄLPENS HEMKOMNA HUNDAR

Du vet väl att samarbetet med Happy Dog Wines ( Cava och nu röda Tempranillo ) räddar liv! För varje såld flaska går 5 kr oavkortat till Hundhjälpen / SaveTheDogs arbete bland hundar i krig och nöd. 5 kronor innebär en matskål för en krigsdrabbad hund i Ukraina – 20 kr räcker till en rabiesvaccination i Cernavoda. Utan insatsen från Happy Dog Wines hade många hundar gått en plågsam död till mötes då donationer i övrigt tyvärr är blygsamma. Vi vill rikta ett stort TACK till er just idag – och ser fram emot att i framtiden gemensamt göra skillnad för ännu fler tusen hundar. Vi är så stolta över vårt samarbete.

Alla hundvänner – boka in söndagen 15 oktober – Hundhjälpen och Happy Dog Wines genomför då ett event över hela landet – med syfte att ytterligare öka hjälpen till hundar i krig och nöd. Info kommer.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: