Internationella hund-dagen, 26 augusti!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448

Internationella Hund-dagen uppmärksammar människans bästa vän – den betydelse hunden har för oss som människor och för samhället. Vi har våra älskade familjehundar men även arbetande hundar inom t ex polis, tull och vård. Vi har även miljontals hundar som saknar skyddsänglar. Vi arbetar med den kategorin – de som väljs bort, de som plågas och vanvårdas – och de som aldrig fått en chans.

Du vet väl att samarbetet med Happy Dog Wines ( Cava och nu röda Tempranillo ) räddar liv! För varje såld flaska går 5 kr oavkortat till Hundhjälpen / SaveTheDogs arbete bland hundar i krig och nöd. 5 kronor innebär en matskål för en krigsdrabbad hund i Ukraina – 20 kr räcker till en rabiesvaccination i Cernavoda. Utan insatsen från Happy Dog Wines hade många hundar gått en plågsam död till mötes då donationer i övrigt tyvärr är blygsamma. Vi vill rikta ett stort TACK till er just idag – på internationella hund-dagen. Vi är så stolta över vårt samarbete.

Alla hundvänner – boka in söndagen 15 oktober – Hundhjälpen och Happy Dog Wines genomför då ett event över hela landet – med syfte att ytterligare öka hjälpen till hundar i krig och nöd. Info kommer.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: