Vi vädjar för vår vackra Marla!

Marla kom in till hägnet påkörd – och mager som en sticka. Vi tror att hon tidigare haft ett hem med tanke på hennes kärleksfulla inställning till alla snälla människor. Hägnet med alla dess hundar och med den korta tid personalen kan lägga på varje hund dagligen är därför mycket tufft för henne och hon visar tydliga tecken på att vantrivas. Marla är därför en av de hundar som har det absolut största behovet att få lämna hägnet och få egna människor att ta hand om. Att inte få sitt närhetsbehov tillgodosett skapar stark stress – vi måste hjälpa henne nu. Tiden är en viktig faktor här. Den BÄSTA VÄN du kan få – om du är rätt matte eller husse!

Läs mera om Marla HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.

Info och anmälan för att vara jourhem finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: