Insamling – livsviktiga mediciner får aldrig saknas!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448 ”Mediciner”
VIKTIGT! Insamlat ENDAST 18 510 kr av målet 100 000 kr. Responsen till vår insamling är nedslående. Detta innebär att ytterst få hundar kommer att kunna räddas / rehabiliteras vid veterinärkliniken – livräddande resurser som medicin och operationsmaterial kommer att saknas. Det är upp till oss att hjälpa – eller lämna människans bästa vän åt sitt tragiska öde, en plågsam död. Ingen veterinärklinik kan fungera utan resurser – det är den krassa verkligheten. SNÄLLA, ställ upp för SaveTheDogs veterinärklinik!

Vem kunde tro att den här tovan var en hund! Corbu hittades mitt i vintern fastfrusen i is. Han kunde inte röra sig då pälsen var infrusen i isen på marken. SaveTheDogs räddade honom från en fruktansvärd död. Tack till personalen vid den fina veterinärkliniken som kämpade för Corbu – som var väldigt svårt medtagen och dessutom utmärglad. Hans krafter var helt slut. Corbu är idag en glad hund som lever gott i sitt nya hem – han fick livet i gåva!

Vi kämpade hårt för denna fantastiska veterinärklinik, SaveTheDogs och Hundhjälpen – och vi lyckades! Man erbjuder här den ENDA hjälpen för djur i nöd för ett område stort som Nord-Irland, akut och planerad vård. Alla är välkomna – de fattiga som inte kan betala för sina djur erbjuds vården gratis. Privatägda hundar och katter kastreras gratis. Kliniken är ljus och modern och djuren får förstklassig vård. Här har mina hundar räddats till livet – och även din. Ca 2000 hundar och katter får här veterinärvård varje år.

Rumänien har drabbats hårt av den ekonomiska recessionen som för SaveTheDogs medfört kraftigt ökande kostnader för personal, hundmat, bränsle, mediciner etc. För en donationsbaserad verksamhet slår detta dubbelt. De som skänker brottas med egna ekonomiska problem och donationerna sjunker dramatiskt. Det är alltid en kamp att få pengarna att räcka till i en omfattande verksamhet, men djurens väl får inte stå tillbaka – och vår välvilja är allt de har! För första gången nu är medicinskåpen inte fyllda – så nu måste vi hjälpa. Ingen hund eller katt ska akut komma in till kliniken där det saknas smärtstillande medel, anestesipreparat, antibiotika, suturer och engångsmaterial mm. Inget djur ska opereras och rehabiliteras i en icke-hygienisk miljö. Inga djur ska inte kunna få sina livsnödvändiga vaccinationer och blodtester. Nu är det upp till mig – och dig – och dig! Vi fyller skåpen inför vintern! Vi satsar på 100 000 kr under augusti!

Sätt in ditt bidrag på Hundhjälpens Bankgiro 5541-9477 alt Swish 123 432 4448. Märk ditt bidrag ”Mediciner”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”. Vi kommer att löpande uppdatera insamlingsresultatet.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: