RÖTT, RÖTT, RÖTT – HAPPY DOG TEMPRANILLO!!!!!

Kära hundvän – nu är den här!!! Succén Happy Dog Cavas efterlängtade RÖDA kusin – Happy Dog Tempranillo! Vårt fantastiska samarbete fortsätter och utvecklas. Återigen – varje såld flaska genererar 5 kr till Hundhjälpen – vilket motsvarar en rejäl måltid för en svältande ukrainsk hund. 4 sålda flaskor motsvarar en rabiesvaccination. Så här beskriver man själv sitt fina vin:

Happy Dog Tempranillo!

Happy Dog Tempranillo är ett generöst och fylligt vin med inslag av körsbär, björnbär, plommon och mogna jordgubbar samt smak av ekfat. Doften är stor och bjuder på välbalanserade toner av choklad och kaffe. Vinet serveras vid 16 – 18 grader och med fördel till smakrika rätter. För mer info och beställning, klicka HÄR.

Vi uppmuntrar inte till alkoholkonsumtion men vin ÄR en socialt accepterad sällskapsdryck. Ska DU köpa – gör ett medvetet val och stöd vårt arbete bland hundar i fattigdom och krig. Happy Dog Tempranillo ingår tillsvidare i Systembolagets beställningssortiment.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: