NU!!! Din gåva DUBBLERAS!

Sista dagarna du kan hjälpa dubbelt!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448. ”Dubbelt”
Varje gåva 15-31 juli matchas av en generös schweizisk stiftelse! Din gåva dubbleras!

Att rädda en hund innebär inte bara att omhänderta den. Den måste även erbjudas en bra livskvalitet under den tid den bor i sitt hägn, något som SaveTheDogs alltid månat om. För att underlätta hundarnas omställning till sina framtida nya liv skapar man nu ett ”hem” i Cernavoda, där hundarna får bekanta sig med en för dem främmande miljö – vilket i ett senare stadium hjälper dem att finna sig lättare tillrätta i sina nya hem. Även vardagen förgylls ytterligare i och med skapandet av mer aktivitetsyta. Allt för hundarnas välbefinnande.

– För hundar som hela sitt liv levt på gatan eller vuxit upp i ett hägn är en ”människo-miljö” en utmaning. För att underlätta deras omställning vid adoption önskar vi nu att skapa ”Family Footprints”, en hem-miljö där hundarna får stifta bekantskap med möbler, gardiner, mattor, färger och det ”skrammel” och den avskärmade yta som hör en bostad till. Här får de även göra bekantskap med TV och alla dess ljud.
– I anslutning till hemmiljön ovan vill vi även bygga ytterligare en rekreationspark – för att ge än fler hundar möjlighet till fysisk aktivitet, lek och skoj. Deras inhägnader ger inte möjlighet till glatt springande och vilda lekar – något som är så viktigt för hundarnas välmående och utveckling. Här kommer även de hundar som är inneliggande på veterinärkliniken att få mer utrymme för sin så nödvändiga rehabilitering.

Du är väl med och hjälper – för att dessa för hundarna så viktiga projekt kan bli av. Detta är i och med dubbleringen av din gåva ett gyllene tillfälle att göra dubbel nytta. Hjälp Hundhjälpen och SaveTheDogs att erbjuda våra omhändertagna hundar de bästa förutsättningar man kan skapa i hägnet. Footprints of Joy är redan en ledstjärna vad gäller standard – vilket även uppmuntrar även andra att förbättra sin hundhållning. Vi ska fortsätta på denna väg och låta ringarna sprida sig på vattnet.

Sätt in din gåva till Bankgiro 5541-9477 alt swisha till 123 432 4448. Märk din gåva ”Dubbelt”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.

TACK FRÅN HUNDARNA VID FOOTPRINTS OF JOY


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: