Söta Marlene med den fluffiga pälsen!

Månaden är snart slut – ännu har ingen öppnat sin dörr!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Månadshund nu i högsommaren är vår vackra Marlene. Det är oerhört tufft sommartid i Rumänien där höga temperaturer hör till vardagen. Marlene har en underbar päls – tjock och fluffig – men detta innebär också att hon lätt blir för varm. Hon har ännu chansen att komma till Sverige i juli och då slippa undan den svåra augustihettan. Marlene är en glad och vänlig flicka som kommer att bli ett glädjeämne i sitt nya hem. Vi är även intresserade av en jourhemsplacering.

Läs mera om Marlene HÄR

Intresseanmälan finns HÄR

Info och anmälan till att vara jourhem finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: