Ensamma kvar!

Kinlina och Corado – nu är de ensamma kvar. Alla syskon har fått sina hem – en i Tyskland och alla övriga i Sverige. Hur sorgligt är då inte detta – att bli kvar? Kinlina och Corado har fått se syskonen försvinna en efter en. Visst – de har fått andra kamrater nu men det vilar ändå ett visst vemod över dem. I motsats till Sverige där valpar skiljs åt väldigt tidigt har dessa unga syskon i stort vuxit upp tillsammans och lärt sig det de kan om livet tillsammans. Här har man varit ”familj” i unga år. Såväl Kinlina som Corado är härliga hundar som gillar att leka och busa med sina kamrater – och med personalen. De är fulla av kärlek och har ett stort behov av en ny tillhörighet. De behöver få egna människor som blir deras nya familj och som ser till deras bästa. Kan DU välkomna en av dessa fantastiska unga hundar till ditt hem i höst? Hör av dig och förgyll livet för en fyrbent kamrat!

Läs mera om Kinlina HÄR

Läs mera om Corado HÄR

Intresseanmälan finns HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: