Finns i Sverige! Världens bäste Emir söker sitt evighetshem!


Ibland möter man en hund som har något alldeles speciellt – Emir är en av dem. På grund av sjukdom i hemmet måste han tyvärr nu söka sig nya människor att ta hand om. Så här beskriver man i hemmet sin fine kille:

”Emir är en mycket lugn och försiktig herre som tycker om närkontakt. Han är en filosof och behöver därför fundera innan han tar vissa beslut. Han gillar inte när något går för fort fram utan helst ska det gå i en lugn takt. Emir går lugnt och fint i koppel men kan vara osäker vid hundmöten men är man bara med och talar om för honom att det inte är någon fara så går det bra. Han har inga problem med att vara ensam hemma. Bor idag med två andra hundar samt en katt, och det fungerar bra. Han gillar naturupplevelser och att vara ute och springa i skogen. När det gäller barn så går det bra men inte om det blir för mycket hopp och lek då blir han osäker på vad som händer (som den filosof han är). Han är mycket känslig för signaler så det är bra om man förstår hundspråk då han visar mycket själv. Med rätt vägledning och en lugn tillvaro så är han den bästa hunden man kan få.”

Läs mera om Emir HÄR

Intresseanmälan finner du HÄR

Läs mera om att vara jourhem samt anmälan HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: